En helhetssyn

Min berättelse

Min vision är att främja välbefinnande genom att integrera kropp och sinne för varje individ. Jag strävar efter att erbjuda personlig och omfattande vård utifrån varje persons unika behov.

HolisticMindset består i dagsläget av mig Yasmin. Som utbildad sjuksköterska och terapeut, specialiserad inom KBT och AFT, erbjuder jag en unik kombination av medicinsk och psykologisk kompetens. Mitt holistiska arbetssätt grundar sig i övertygelsen om att kropp och sinne är oupplösligt sammanlänkade. Med en gedigen bakgrund inom vården och fördjupad förståelse för hur psykisk och fysisk hälsa påverkar varandra, strävar jag efter att skapa långsiktiga förbättringar i mina klienters liv.

Jag arbetar med att främja hälsa genom livsstilsförändringar, där jag hjälper klienter att utveckla hållbara vanor inom kost, motion och stresshantering. Genom att kombinera evidensbaserade metoder från KBT och AFT, hjälper jag individer att både förändra negativa tankemönster och bearbeta känslomässiga upplevelser.

Min ambition är att erbjuda en behandling som är skräddarsydd för varje enskild klient, med målet att skapa balans och harmoni mellan kropp och sinne, och därigenom uppnå varaktig hälsa och välbefinnande
.
Att ge tillbaka är något jag värdesätter djupt och ser som en viktig del av mitt liv. Därför avsätter jag en dag i veckan för att arbeta som volontärterapeut för Stiftelsen 1825. Genom detta arbete får jag möjlighet att stötta unga vuxna på deras personliga resa, vilket ger mig en stark känsla av mening och uppfyllelse.

Alla våra sessioner hålls digitalt, och mötesplatsen sker enligt överenskommelse vid bokning.

Mina värderingar

Kärnvärden som jag efterstävar

Åtagande

Jag förbinder mig att ge varje individ den omsorg och uppmärksamhet de förtjänar för att främja deras helhetshälsa.

Empati

Jag lyssnar med empati och förståelse för att skapa en trygg och stödjande miljö för mina klienter.

Holistiskt fokus

Genom att integrera fysisk och mental hälsa strävar jag efter att främja balans och välbefinnande hos varje individ.

Ta ditt första steg mot friheten

Kontakta mig idag för att börja din resa mot en friskare och mer balanserad livsstil.

Rulla till toppen